Hjem Tips & Råd Om Kontakt KAMPANJE: JA MELD MEG PÅ - MENTORPROGRAM MED NETTSTØTTE OG GRUPPE KAMPANJE: JA MELD MEG PÅ - MENTORPROGRAM MED NETTSTØTTE OG GRUPPE: AVBETALING

TESTIMONIALS:

Jeg har deltatt på 2 kurs hos Sølvi, først i søvngruppa, og så på webinaret "5 magiske steg til dypere søvn og nattero". Sølvi er en varm og engasjert veileder, som gir mye av seg sjøl i kursene sine. Jeg har hatt stort utbytte av å delta, og jeg vil særlig anbefale det siste kurset "5 magiske steg til dypere søvn og nattero". Denne lærdommen har jeg tenkt å ta med meg videre i livet. Takk Sølvi.

Else

MENTORPROGRAM 8 UKER -SOVE GODT IGJEN-

Kjære natt, la meg få sove godt! La natten bli en kjær venn, som besøker meg hver kveld. Uansett om jeg er hypersensitiv eller fortidens minner rusker på min dør, la meg finne veien hjem til meg selv og min trygghet. God søvn er grunnleggende for å leve et godt liv. Hvis man vil oppleve glede, takknemlighet og vekst i seg selv og livet må man begynne med å gjøre kroppen til et godt sted å leve og bo. Hvis man ikke verdsetter kroppen, verdsetter man ikke seg selv for alt en er. Ta ansvar for din egen glede, tilrettelegg for at sinnet og kroppen sammen kan vokse. Skap et liv fylt av glede og takknemlighet, og lev det mer enn bare halvveis!

1. Lær hvordan du kan roe ned mot natten

2. Kjenn hvordan god søvn gjør livet bedre

MENTORPROGRAM OVER 8 UKER

 

SOVE GODT IGJEN

Aller først ønsker jeg å fortelle at jeg selv er hypersensitiv, og har lært meg å leve med min gave- en gave som var pest og pyton i tidligere år. Etter som årene gikk oppdaget jeg at nettopp denne sensitiviteten var det jeg trengte for å kunne forstå og veilede mine medmennesker skånsomt og kreativt  fram til å bli sterke, selvstendige mennesker som endelig kunne leve i pakt med døgnets timer.

Uansett hva man har opplevd i livet kan man forvandle det til styrke og drivkraft videre med riktig veiledning. Alt har gitt deg erfaringer på godt og vondt, men livet går fremover , så strekk deg etter framtiden og la fortiden være en bærebjelke av erfaringer godt arkivert i fortidsarkivet.

I dette kurset blir alle veiledet individuelt ut fra sitt ståsted i livet med enesamtale 1 time annen hver uken i tillegg til 1 time felles spørsmål & svar hver 14 dag i gruppen Nattergal & Stjernegull. 

 

I tillegg har jeg taushetsplikt på lik linje med alle som jobber innen helsevesenet. 

 

  Hilsen

Sølvi Antonette 

 

 

 

 

 GENERELL INFORMASJON

 

DETTE ER ET MENTORPROGRAM OVER 8 UKER MED NETTSTØTTE I FORM AV KURSMODULER OG  SAMTALER HVER 14 DAG.

 

INNEHOLD:

1 INDIVIDUELL VEILEDNINGSTIME ANNEN HVER UKE, hvor vi vi arbeider med det som ligger i de forskjellige modulene i tillegg til personlig rettledning ut fra  dine behov. I gruppen Nattergal & Stjernegull  som er ett felles gruppemøte  hver 14 dag er det spørsmål & svar- mao tar vi opp ting dere lurer på eller trenger hjelp til.

Vi er forskjellige med ulik bakgrunn, historikk og biografi. Noen er i tillegg robuste, mens andre er følsomme eller hypersensitiv noe som er årsaken at jeg har valgt nettopp denne måten å tilnærme med de som velger dette mentorprogrammet. Derfor er selve nettkurset et ekstra arbeidsredskap både for meg og deg mellom hver samtale.

 

 

 

LA OSS SE LITT VIDERE PÅ  MODULENE SOM ER I SELVE NETTKURSET:.

 

HVER MODUL VARER I 7 DAGER FØR NESTE MODUL ÅPNES AUTOMATISK OPP FOR DEG. ALLE MODULENE BYGGER PÅ HVERANDRE.

 

DET ER 6 MODULER OG 2 EKSTRA BONUS MODULER

 

 4 gruppemøter -1 gang annen hver  uke i FB- gruppen NATTERGAL & STJERNEGULL med "Spørsmål & svar . Her bruker vi ZOOM. Linken sendes ut før hver gang med påminnelse.  Kan du ikke være med finner du et opptak i gruppen .-  Er det noe du lurer på kan du benytte kommentarfeltet  i gruppen eller sende meg en messenger.

 

 I hver modul er det egne praktiske oppgaver og øvelser tilpasset de ulike temaene modulen tar for seg-

 

 

 

BONUSMODUL 0:

En grunnleggende modul for å forberede og klargjøre FØR KURSET STARTER. Hva er instinkter, og har vi mennesker instinkter på samme vis som feks.dyr?-  Oppdag de 5 sansene-Her brukes jeg video og PowerPoint- for å beskrive i tillegg til egne øvelser. 

 

 

VIDEO-ØVELSE A)

KJENN FØLELSEN INNE I DEG SELV- HAR JEG DET BRA, KJENNER JEG GLEDE OG FORVENTNINGER TIL HVERDAGEN, ELLER STÅR JEG FAST OG KOMMER IKKE AV FLEKKEN, MEN VIRRER RUNDT UTEN  Å FINNE NOEN LØSNING

 

 

 

MODUL 1:

Repetisjon fra Modul 0: Sansene og den naturlige pusten-kanskje med litt andre ord:)-

Ikke jag etter en Quick Fix- Medisinering- Prosessen er like viktig som resultatet.-     

 

Grunnøvelse: kom i kontakt med din naturlige pust.

 Mål: Lær å puste naturlig og fritt igjen, ta tilbake evnen til å sansene igjen. Når du kommer i kontakt med dine umiddelbare instinkter begynner du å legge merke til de signaler kroppen prøver gi deg som er første steg til å komme tilbake til deg selv som et helt menneske og ikke bare et overtenkende hode som kverner uavlatelig med forvirrende tanker hele døgnet. 

 

 

 

VIDEO-ØVELSE B)

LÆR DEG Å SKILLE MELLOM GLADE FØLELSER OG TUNGE DESTRUKTIVE FØLELSER . FÅ TEKNIKKER FOR HVORDAN DU ILØPET AV FÅ MINUTTER KAN VELGE ET ANNET "SPOR"

 

 

         

 MODUL 2: 

Hva trenger ditt JEG, lær deg å bli bevisst når du nedsnakker deg selv, flyr inn i tankebaner som er lite konstruktiv og lammende. Ofte er vi ikke bevisst det før plutselig spenningene begynner å ta en smertefull vinkling?

Stopp opp og spør deg selv: Hva trenger JEG? Lær et lite morgenrituale for å kunne våkne rolig og få en god start på dagen.

 

 Øvelse: Vi fortsetter  med grunnøvelsen og inkluderer -pust som en bølge. Denne øvelsen vil få deg til å slippe spenningene og gi deg en helhetlig ro-noe som er viktig  når kvelden kommer. 

 

Mål: Hvem er nettopp du, hvilke evner og egenskaper har du. Aksepter at du er et unikt menneske akkurat som du er. Lær deg å skape din hverdag uansett form og energi.- Bli bevisst på tanker med oppbyggende kvalitet eller nedbyggende tankevrøvl- Lær å stå opp for deg selv, bli en positiv egoist da har du så mye mer å gi til andre du møter på din vei.

 

 

 

VIDEO-ØVELSE C)

KJENN IGJEN FØLELSEN OM DET ER DINE ELLER ANDRES TANKER OG FORVENTNINGERN DU PRIORISERER UT. HENT TILBAKE DIN EGEN GRUNNENERGI OG LEV DEN UT- LYTT INN OG TØRR Å FØLGE DINE DRØMMER

 

 

MODUL 3 :

Nå går vi videre med: Rygg-nakkeøvelse å finner ut hvor ditt "svake" punkt ligger-

Vi tar en titt tilbake på PowerPoint-slidene fra Modul 1,  og binder dette sammen med pust og-bevissthets øvelser - hvor dine "grenser og impulser" står for tur.  Du skal integrere den ubevisste delen av deg selv, dra den opp i lyset og la den få en stemme. 

Bli kjent med skumringstimen som er innledningen  til at kroppen skal roe ned etter dagens gjøremål og aktiviteter.

 

Ryggøvelsen- med bølgen- for å vekke den naturlige livgivende pusten.

Mål: Rydde bort tankestøy og stress som vi ofte drar med oss inn i natten. Lær deg et kveldsrituale hvordan du roer ned kropp og sinn før du kryper til køys. 

 

 

 

VIDEO-ØVELSE D)

GLEDE ER ETT STILLE PUNKT ,DYPT INNE I ET HVERT INDIVID. SE INN I DITT EGET INDRE LANDSKAP, LYTT TIL DIN EGEN INDRE PULS OG KJENN AT DU NÅ HAR BEGYNT REISEN INN I MØTET MED DEG OG DIN GRUNNENERGI

 

 

 

MODUL 4:

Vet du at nattesøvnen  påvirkes av næringsopptaket ditt?

Hvorfor påvirker kostholdet vårt søvn og nattero? Kroppens nattarbeid: næringsopptak og avfall-tømming. Dagens mat og kosthold. Ernæring og kosthold/trenger vi næringstillskudd?

Hvordan medisiner kan påvirke næringsopptak og tarmen. Kunnskap om ernæring som bygger opp og samtidig avgifter. 

 

Ryggøvelsen videre: men nå tilføyer vi smått starten på å se tilbake på dagen som har vært- for deretter å legge den i "arkivskuffen" for det som har vært. 

Mål:  Lære hvordan du kan forebygge i det daglige næringsinntaket slik at kroppen kan gjøre sitt renovasjonsarbeid mens du ligger i din dype søvn.

 

 

 

VIDEO-ØVELSE E)

NÆRING ER IKKE BARE DET DU DAGLIG INNTAR AV VÅTT OG TØRT. NÆRING ER OGSÅ HVORDAN DU KOMMUNISERER MED DEG SELV, HVORDAN DU LYTTER TIL POSITIVE OG NEGATIVE FØLELSER UTEN Å TA ET VALG PÅ HVEM SKAL DU FØLGE AV DE TO FØLELSESIMPULSENE.

 

 

 

MODUL 5:

Utsettelses-fenomenet. Hvorfor skyver vi så altfor ofte tiden foran oss?

Hvordan unngå å utsette fordi tiden er for knapp, eller  du bare ikke rekker å fullføre det du skulle gjort. Hvordan lære å disponere dagen best mulig.

Forebygg mot unødvendig stress, perfeksjonisme og  forventninger du ikke trenger.

Gi deg selv små magiske pauser  i løpet av dagen. Oppdag at du får tid og energi du ikke visste du hadde.

Legaliser noen minutters selvprioritering.-

 

Øvelse: Lær å gå igjennom dagen "bakfram" når du legger deg. Avslutt med en liten ryggøvelse, og sovner du før du er ferdig er det supert! 

Mål: Lær små øvelser du kan gjøre flere ganger daglig for å la hjernen få "puste ut og inn". Disse øvelsene tar ikke minimalt med tid og kan gjøre uten at noen andre nesten merker det. Resultat: en avslappet kropp og en klar hjerne! 

 

 

 

VIDEO-ØVELSE F)

NÅ HAR DU BEGYNT Å OMFORME DITT EGET TANKESETT. BLITT KJENT MED DINE FØLELSER, OG BEGYNNER FORSTÅ AT DU FAKTISK HAR ET VALG. ET VALG PÅ HVILKET LIV OG HVERDAG DU VIL VELGE TOTALT UAVHENGIG MED HVA ANDRE GJØR OG MÅTTE MENE. DU ER DU!

 

 

 

MODUL 6:

Visste du at tv- og data/mobil-titting på kveldstid kan føre til problem med kroppens egen produksjon av søvnhormonet Melatonin? Kanskje du da skjønner hvorfor Melatonin-tilførsel ikke hjelper deg? Lær hvorfor og hva du kan gjøre for å spille på lag med din egen unike produksjon av søvnhormonet.

Hva påvirker oss i hverdagen- Dag og natt i en helhet.- Morgenrytme, Kveldsrytme- hva må du passe på for å forebygge din egen helse og nattesøvn. Tiltak, bevisste valg.-  Elektromagnetisme, jordstrålinger, og andre påvirkninger.

 

Øvelse: Ledet meditasjon- finn ditt "happy-place" med min kjære slektning og kollega, healeren  Kjell Olsen, som guide .

 

Mål: Lære hvordan få en god nattesøvn, med å ta små forhåndsregler der du bor og sover.   Fjerner det som kan skape forstyrrelser så godt som mulig. Innarbeide  gode sovevaner som passer deg og din livssituasjon. Nå har du viten og kunnskap til å tenke og handle forebyggende.

 

VIDEO-ØVELSE G)

LA OSS NÅ INVITERE INN DIN EGEN INSTINKTIVE GLEDESVERDEN OVER Å VÆRE TIL. MANIFISTER Å STYRK HVEM DU EGENTLIG ER, DIN EVNEN TIL Å STÅ OPP FOR DEG SELV.  VALGET OVER HVA DU VIL PÅVIRKES AV OG AKSEPTERE - DET ER KUN DU SELV SOM SKAPER DIN DAG- SE AT EGOISME I POSITIV FORSTAND ER Å LEVE UT DEN DU ER OG TILLATE AT ANDRE HAR SAMME MULIGHET- HVIS DE VIL.  HVER OG EN AV OSS KAN TA ET VALG PÅ HVEM VI ER, HVA VI ØNSKER OSS OG VELGER Å GÅ MOT.

 BINDE SAMMEN HODE, DE MEDFØDTE EGENSKAPER OG FØLELSER VI HAR . MAO- BLI HEL IGJEN

 

 

 

Modul 7- BONUS 2:

Workshop på ZOOM:

Kosthold, ernæring, vitaminer og mineralenes samarbeid.

Dato blir sendt ut på forkant, jeg prøver å forholde meg til å holde det enten på VÅREN eller tidlig HØST. Dette for å forebygge og styrke opp immunsystemet når vi trenger ekstra energi og vital styrke :)

Forebyggende kosthold, detox, 

Kosthold som bygger opp både hverdagen og gir nattero. Du er det du spiser. 

Se under.

  

 

------------------------------------------------------------------------------

 

 TESTIMONIALS:

Hatt angst, spenninger, vond/stiv kjeve & nakke, skulder.Var dålig till å legge planer, da jeg var redd for om angsten kom eller om jeg skulle få vondt. Var konstant trött og sov ca 9 dålige timer /natt.Det som har hjälpt mig er å få hjelp med angsten, hvordan man ska ufarlig göre den og få den som en styrke. Har fortsatt tilbake slag men har ett helt nytt liv. För jeg legger mig snur jeg dagen baklänges og det gör insomning fortere og nå trenger jeg ca 6/7 timmar per natt og er klar for ny dag. For å holde roen på dagtid bruker jeg noen minuter her og der till og vekke sansene mine og strekke ut kjeve, tungen og rygg/nakke. Allt dette hade jeg ikke visst uten deg

Lena

......................................................

 

 

LA OSS SE PÅ HVILKE BONUSER SOM DU FÅR MED NÅR DU KJØPER DETTE KURSET:

 

BONUS 1:  KR.1.500-  Forkurs 

God søvn = overskudd og livskraft.

Dette forkurset åpnes straks påmelding og betaling er registrert.

        VERDI: KR 1500.-     

 

BONUS 2 - MODUL 7:  KR. 2.000- Workshop -fordypning i mat/ernæring/ vitaminer &  mineraler- SE OVER

 

 

BONUS 3: EGEN MODUL MED KJELL OLSEN  KR. 2.000-

Eksakt info kommer, men bla meditasjon og videre fordyping i :

Forebygg i hverdagen med meditasjonen "DITT HAPPY PLACE"

                                                                                                                     TILSAMMEN BONUS KR. 5.500

 

 

TOTAL- OVERSIKT

4 INDIVIDUELLE SAMTALER            1 TIME: KR. 6.000

NETTSTØTTE- 8 MODULER: KR.                     KR. 4.000

LUKKET FB.GRUPPE-                                       KR. 2.000

MED BONUSENE                                             KR. 5.5000

 

VERDI -  KR. 17.500

 

DU BETALER: KR. 10.500

 

 

TESTIMONIALS

Mor Ugle- Du utstråler styrke og urkraft og er som naturen, full av vidunderlige krefter. En varm sommerbris, en sterk vinterstorm, en fargerik høst og en forventningsfull vår. Du er ekte, du ser "igjennom" og du evner å hente frem det som ligger begravd som en selv ikke nødvendigvis ser eller kan sette ord på "Stå opp for deg selv! Du kan aldri få tiden tilbake, men ingen kan stoppe deg hvis du velger å ta LIVET tilbake igjen. Det er kun DU som vet hvordan du har det -" ingen andre! Elisabeth

                        OPPSTART:

 

Straks du har meldt deg på, og kursavgiften er betalt, åpnes kursportalen i Kajabi deg og du kan gå igang :)

 

 Du får tilgang til en lukket kursgruppe: NATTEGAL OG STJERNEGULL hvor gruppemøtene via Zoom holdes og matnyttig stoff mellom hver modul legges inn.

 

I denne gruppen  finner du allerede noen øvelser og livesendinger som du kan forberede deg med før du tar hovedkurset. Det er ikke bare de fysiske øvelsene som er viktig, men like mye  endring av fastlåste tanker og holdninger.

 

Før hver felles Zoom-møte legges linken ut i gruppa NATTERGAL & STJERNEGULL. Denne linken brukes deretter de gangene det er fellesundervisning med "spørsmål og svar".

 

Det blir lagt kopi av hver sending i gruppen vår, slik at de som ikke fikk vært med under sendingen kan se i ettertid. 

Hver Modul varer en uke før neste frigis, men du jobber i det tempoet som passer deg. Etter seks uker er jeg ikke lenger å treffe i kursportalen, men i søvngruppen SOVE GODT IGJEN.

 

Alt kursmaterialet har du tilgang til i 12 mnd fra startdatoen, det samme gjelder videoene.  

 

I tillegg  vil du finne inne i kursportalen VIDEO: A,B,C,D,E,F, OG G hvis formål er å skape en bevissthet i deg om hvilke signaler du sender ut og mottar fra omverden. Signaler som du kan omprogrammere enkelt og implementere i din hverdag til egen vekst og styrke av deg som ett "indre menneske" med dine følelser og kall til livet du lever.

 

Hver modul bygger på hverandre.

Vi går igjennom øvelser slik at jeg vet at du kan mestre det når du går igang hjemme, mellom hver gang vi ses.

I tillegg har jeg valgt å repetere litt fra forrige ukes modul, i tilfelle du plutselig står fast eller ikke får til .

I tillegg kan du bruke kommentarfeltet i gruppa  hvis du lurer på noe, så svarer jeg deg kjapt.

 

Alle oppgavene skal du gjøre praktisk i små drypp, slik at det IKKE blir uoverkommelig, men heller vektlegges enkelt og i korte intervaller.

Det er bedre at vi forenkler enn at du gir opp, fordi du tror dette  er noe du ikke kan klare.

 

Husk, en gang var du et lite barn som lærte deg alt dette på veien mot å bli stor. Du skal bare hente denne visdommen opp til bevissthet igjen og integrere den på nytt, men nå som voksen.

 

 

En vidunderlig og spennende reise står foran døren din -reisen tilbake til deg selv<3

 

 

Sølvi Antonette  ;)

 

 

PS:  Jeg anbefaler også at du og blir med i min gratis FACE-BOOK-gruppe,

SOV GODT

hvis du ikke allerede er medlem der: 

 

KLIKK HER

VERDIVIDEO OM SØVN OG HVILKE KONSEKVENSER DET KAN HA HVIS DU IKKE TAR TAK. Hva betyr det for livskvaliteten å gjøre noe med søvnproblemene. Fortsette som du har gjort tidligere,eller ta styringen og gjøre noe fordi du nå velger tar ansvar over deg selv og din hverdag. Det er KUN du som kan ta det valget, men jeg kan hjelpe deg til å nå målet ditt. Hva velger DU? FINN VEIEN TILBAKE TIL DEG SELV IGJEN, OG SOV FREDFULLT OG GODT.

 

Klikk på de ulike alternativene så finner du mer informasjon der.

 

 

JA MELD MEG PÅ - MENTORPROGRAM MED NETTSTØTTE OG GRUPPE: AVBETALING JA MELD MEG PÅ - MENTORPROGRAM MED NETTSTØTTE OG GRUPPE
Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen