OPPDAGELSESFERD OG DRØMMER

Hei, hei,

Dette året vil jeg være like nysgjerrig som et barn på oppdagelsesferd. Jeg vil utforske hver dag -finne en ny mulighet til vekst! Jeg vil prøve nye utfordringer, spørre, prøve og feile, tørre være sint, glad, trist, leken og sprø-akkurat som da jeg var lita!

Jeg vil flyte inn i drømmeverden når sola har gått ned og stjernene gjør sitt inntog på himmelen- la drømmenes symbolspråk fylle både sinn og sjel.

Hvorfor vil jeg det da?

Jo- som voksen er det så utrolig lett å glemme å leve-ta noen minutters pause fra det daglige jaget-oppdage på nytt evnen til å være i kontakt med sine egne følelser igjen. Ikke bare jage fra mål til mål til man regelrett mister målet ut av synet og oppdager at det har gått både dager, uker , ja til og med år uten at vi har omtrent  observert det.

Livet består av ei vandring gjennom døgnets timer. Om dagen er vi aktive, opptatt med det som kreves av oss. Når natten kommer skal vi legges i søvn slik at kroppen vår kan få overta sin rydde og rengjørings-jobb, slik at når morgenen kommer er vi klare og rene til en ny dag. På dette viset bevarer vi vår ungdom og vitalitet hele livet uavhengig av alder eller kjønn.

Derfor, kjære venn- begynn å LEV igjen!

Så min største GAVE til meg selv er: leve hver dag som om det er den siste- ta små magiske pauser hvor sansene får våkne til livet igjen- og nyte det som heter Å LEVE med fulle åndedrag. Bli godvenn med natten og la drømmene flyte på silkeskyer.

For du vet vel at halve livet vårt består av søvn- dyp, livgivende søvn som kommer oss til gode når vi tusler ut av sengen når morgenen gryr og sola står opp.

Bli med i min gratis søvngruppe:

https://www.facebook.com/groups/sovegodtgruppe

 

Close

50% Complete

Å stege

It's not something you want, but it's not as much as you want, but it's not a moment and you're doing a good job.