Velkommen til ISIS-NATURTERAPI & ATELIER VOCALIS

HVOR HELE MENNESKET MED KROPP OG SJEL STÅR I FOKUS - SLIK HJELPER JEG DEG

ATELIER VOCALIS- KURSSENTER OG BILLEDKUNST

I gjennom alle tider har mennesket brukt farger, lyd og symboler til å utrykke seg med. Vi er omgitt av lyd og farger, som påvirker både helse og sinn. Tenk deg en verden som hvor alt er stille, fargeløst og taust- hvor det vitale skapende mangler og depresjon og tungsinn råder. Når vi gir lyd vibrerer og  masseres vårt indre, og øynene suger til seg livgivende farger. Vi er avhengige av både farger og lydens ressonanser for å kunne leve.

Ja, jeg vil se webinaret: 5 STEG TIL DYPERE SØVN OG NATTERO

Har du søvnproblemer, og kjenner deg mer og mer sliten og utbrent? Føler du at ingenting hjelper, og at du har prøvd det meste uten at noe å komme i mål? Lag deg en kopp kaffe eller noe annet å drikke, utrust deg med noe å skrive på og sett av tid til å bli med på et gratis webinar hvor jeg belyser grundig søvnens aspekter og ringvirkningene av å leve uten tilstrekkelig søvn. 

 

 

 

 

CRANIO SAKRAL TERAPI

Det finnes en kjernerytme i kroppen som dannes i systemet rundt hjernen og ryggmargen. Denne rytmen overføres videre til hele kroppen.

Der hvor det er motstand vil denne rytmen bli endret. Ved å evaluere denne rytmen kan man lettere lokalisere årsaken til problemene istedetfor  å jage etter symptomene.

Cranio sakral terapi er en helhetlig og behagelig behandlingsform som stimulerer nervesystemet, blodsirkulasjonen, lymfesystemet, bindevevet, knoklene og de indre organene.

 

 

Lev et liv i glede og takknemlighet

 

 

Hei,

Jeg heter Sølvi Antonette  og er opprinnelig fra ei lita bygd ca. 2 mil fra Narvik, men bor nå på Sand i Nord Odalen, - Innlandet fylke.

Jeg er Naturmedisiner og Homøopraktiker og har jobbet som behander siden 1993. Etter å ha drevet for meg selv startet jeg opp et senter i samarbeid med en lege,hvor jeg var i ca 10 år før jeg gikk videre med egen drift igjen.

Jeg er utdannet kraniosakral-terapeut som er mitt hovedfelt, i tillegg til søvn, utbrenthet, kosthold og matintolleranser.

Jeg har i mange år jobbet med  rådgivning og samtaleterapi hvor stress, psykosomatiske problemer eller angst har overtatt hverdagen for mange.

ANNEN UTDANNING:

Billedkunstner og sanger.

Pust og-Stemmeterapeut.

 

Da jeg en gang tok skrittet ut i studiene om menneskets anatomi, fysiologi og helse  var det nødvendigheten av at min rasjonelle hjerne bare MÅTTE forstå hvordan menneskekroppen fungerte. Jeg begynte  som massør i flere ulike massasjeformer, gikk videre og ble

godkjent fotpleier og så en dag hørte jeg ordet: Kraniosakralterapi som bare visket i sjela mi at enderlig-DER, lå nøkkelen til min søken.

 

Gjennom årene har jeg fått bekreftet at det var riktig valg og hvor jeg kan forene mine evner og forstå ut fra et helhetlig synspunkt.

 

 

Hvorfor velger jeg å kalle meg håndspålegger og ikke healer?

Jo, håndspåleggeevnen er en gave - en familiearv  enkelte får til rådigheter 

den opprinnelige gamle formen, for "heling" hvor ORDET er nøkkelen til helbredelse noe som har vært benyttet i mange år nordpå blant kloke kvinner og menn ofte med samiske aner. 

 

 

 ELLER

Hvis du er ønsker hjelp for å finne tilbake til et godt liv med overskudd og livskraft:

- få sove godt igjen

- nattero

-komme bort fra selvmedisinering

-medisinbruk

- ha en god og våken hverdagen

- oppleve forventning og glede i livet

- bedre helse  med overskudd-

 

se link under for å få hjelp via mitt Mentor-program over 6 uker- 

ELLER

 Booke en GRATIS samtale for å få kartlagt dine problemer, klikk på linken under. 

 

Ønsker du bestille en time hos meg til behandling,  veiledning,  kraniosakralterapi. angst og uro  eller andre problemer,-

TA KONTAKT: MOBIL/ SMS: 91711490

 

Hilsen Sølvi Antonette

 

 

Klikk her: BOOK GRATIS SAMTALE for å kartlegge om jeg kan hjelpe deg. KLIKK HER: MENTORPROGRAMMET som hjelper jeg deg til å finne tilbake til en GOD SØVN med daglig overskudd og livsglede.

HVA SKJER NÅR DU IKKE FÅR NOK SØVN, OG HVORFOR ER DET SÅ NØDVENDIG:

Søvn er et grunnleggende behov for mennesker som vi ikke kan leve uten. God søvn er grunnleggende for å leve et godt liv. Dette har du sikkert hørt før.

Allikevel vil jeg beskrive et litt dystert bilde av hvordan et liv uten god søvn kan se ut:

Du føler seg utslitt og tung i kroppen, misforstått og lite verdsatt. Kroppen fungerer ikke. Du blir sittende fast i et helsesystem du ikke finner fram i, og som ikke ser ut til å hjelpe, til tross for mange forsøk. Kanskje har du begynt med selvmedisinering og rus for å håndtere den vanskelige hverdagen.

Du føler livet har stoppet helt opp, og alle gleden og takknemligheten du kunne kjenne på før er som blåst bort.

Plutselig er du på vei til å spiralisere lenger og lenger inn i en tilværelse full av stress, med “ytre omstendigheter” som skjuler og demper ansvarsfølelsen for eget liv. For et liv med dårlig søvn er et liv der man mister mer og mer styrken til å ta ansvar for seg selv og sitt liv.  

Hvis du vil oppleve glede, takknemlighet og vekst i deg selv og livet, må du begynne å gjøre kroppen til et trygt og godt sted å bo i.

Hvis du ikke verdsetter kroppen, verdsetter du ikke seg selv for alt du er. Du trenger ikke fortsette som før, i en kropp du mistrives i, og med en stadig raknende selvfølelse . Ta tak i livet igjen - for deg selv og andre rundt deg! Ta ansvar for din egen glede, tilrettelegg for at sjel og kropp igjen kan vokse sammen. Skap et liv fylt av glede og takknemlighet, og lev det mer enn bare halvveis!

 

SØVNPROBLEMATIKK:

Mange mennesker lider av angst, overfølsomhet, søvnløshet eller en overaktiv hjerne som man ikke er klarer å koble ut. Dette kan på sikt skape problemer med både søvn og vitalitet vår.

De fleste av oss har vært der i større eller mindre grad.

Når vi mangler søvn, går det fort ut over den daglige hverdagsformen.

 

Vi blir lettere irritable, glemsk, utmattet og frustrert samtidig som vi ikke forstår hva som skjer med oss.
Søvnmangelen begynner å påvirke våre liv.


Det positive at man kan få bukt med problemet med enkle øvelser uten å måtte ty til medisiner, langvarig behandling eller dyre helsekostprodukter .


Helsemessig har jeg selv slitt mange år med elendig søvn, fordøyelsesproblemer, muskler og leddsmerter.


Andre "vondter" dukket opp i kjølvannet av dette noe som førte til jeg faktisk ble tvunget til å regelrett forske på meg selv for å finne ut hvorfor jeg ble dårligere og dårligere.

Jeg  måtte omprogrammere mine tanker og holninger, ta et valg hvordan jeg selv kunne skape meg ett nytt og bedre liv. Finne veien tilbake til meg selv og mitt indre liv med pust, sanseøvelser og nysgjerrighet.

Bygge opp øvelser som var enkle å gjøre i hverdagen uten at det tok for lang tid.

Disse øvelsene fungerer for alle og du merker iløpet av bare noen få dager en positiv og overraskende forskjell på både den daglig livskvaliteten og søvn.

 

Med en enkel omjustering av kostholdet, tilføring av riktig nærings-tilskudd  fikk jeg gradvis snudd en negativ utvikling med næringsunderskudd og opphopninger av kroppens toxiner som skyldes manglende dyp søvn.

 

Som min mangeårige nevrolog sa: Du skjønner Sølvi, at det er først når du er i dyp søvn at  kroppen nyttiggjør seg den næringen du har spist-og setter igang utskillelsen av avfallstoffer!

 

Ikke rart jeg ble verre og verre ettersom årene gikk i tillegg til at  jeg fikk til stadighet flere nye plager å hanskes med, både mentalt og fysisk.!

 Jeg lever i dag rikt liv, med god søvn, normal fordøyelse og vitalitet og er lykkelig for at helsen og overskudd er tilbake i rikelig monn.

Derfor brenner jeg for å lære andre som sliter hvordan de kan få livet tilbake og være stolt av et valg om  å stå opp for seg selv.

 

 

 

MOTTO:

DU ER ALDRI FOR GAMMEL-ALT ER MULIG SÅ LENGE DET ER LIV I DEG. 

 

 

 

 

     HER ER MIN GRATIS GRUPPE , SÅ VIL DU VÆRE MED 
                     KLIKK PÅ LINKEN UNDER.
SOV GODT & LEV LENGE

SI JA TIL LIVET- du blir aldri for gammel!

Livet er en gave, lev ,lek, utrykk deg med sannferdighet. Pust inn livet og vær like nyfødt og naken som da du kom til verden. Da vet du at du har levd til fulle både dag og natt!

KRANIOSAKRALTERAPI

JEG ER 1 GNG I MND I "Bernhard Herresv. 3, SMESTAD" I OSLO HVOR JEG TAR MOT PASIENTER . DE ANDRE DAGENE ER JEG PÅ SAND I NORD-ODAL adr: Bunesvegen 7- Forpakterboligen på Prestegarden-, 2120 Sagstua. KUN TIMEAVTALE .

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen