Velkommen til ISIS-NATURTERAPI & ATELIER VOCALIS

HVOR HELE MENNESKET MED KROPP OG SJEL STÅR I FOKUS - SLIK HJELPER JEG DEG

1. Få en klar plan for hvordan du kan sove godt

2. Kjenn hvordan god søvn gjør livet bedre

Lev et liv i glede og takknemlighet

 

 

Hei,

Jeg heter Sølvi Antonette  og er opprinnelig fra ei lita bygd ca. 2 mil fra Narvik, men bor nå på  i Råholt ikke langt fra Eidsvoll, i Viken fylke.

Jeg er Naturmedisiner og Homøopraktiker og har jobbet som behander siden 1993. Etter å ha drevet for meg selv startet jeg opp et senter i samarbeid med en lege,hvor jeg var i ca 10 år før jeg gikk videre med egen drift igjen.

Jeg er utdannet kraniosakral-terapeut som er mitt hovedfelt, i tillegg til søvn og kosthold, spesielt matintolleranser.

 

ANNNEN UTDANNING:

Billedkunstner og sanger.

Pust og-Stemmeterapeut.

 

 

Hvis du er nysgjerrig på min metode for å :

- få sove godt igjen

- nattero

-komme bort fra selvmedisinering

-medisinbruk

- ha en god og våken hverdagen

- oppleve forventning og glede i livet

- bedre helse  med overskudd-

 

Kan du følge linken under for å få hjelp via mitt Mentor-progrram over 6 uker-

alle som kjøper  Mentor-programmet vil få en grundig konsultasjon  hvor vi går i dybden  av problemet  ditt, i tillegg til en gng i uken en  egen rådgivningstime hvor vi jobber med det som ligger i hver modul.

 

ELLER

 

Booke en GRATIS samtale for å få kartlagt dine problemer, klikk på den lilla linken under. I felleskap kan vi da kartlegge hvorvidt den metoden jeg bruker vil hjelpe deg til å:

- få sove godt igjen

- finne nattero

-komme bort fra selvmedisinering

-medisinbruk

- ha en god og våken hverdagen

- oppleve forventning og glede i livet

- bedre helse  med overskudd-

  

 

Hilsen Sølvi Antonette

 

 

Klikk her: BOOK GRATIS SAMTALE KLIKK HER: MENTORPROGRAMMET som hjelper jeg deg til å finne tilbake til en GOD SØVN med daglig overskudd og livsglede.

Søvn er et grunnleggende behov for mennesker som vi ikke kan leve uten. God søvn er grunnleggende for å leve et godt liv. Dette har du sikkert hørt før.

Allikevel vil jeg beskrive et litt dystert bilde av hvordan et liv uten god søvn kan se ut:

Du føler seg utslitt og tung i kroppen, misforstått og lite verdsatt. Kroppen fungerer ikke. Du blir sittende fast i et helsesystem du ikke finner fram i, og som ikke ser ut til å hjelpe, til tross for mange forsøk. Kanskje har du begynt med selvmedisinering og rus for å håndtere den vanskelige hverdagen.

Du føler livet har stoppet helt opp, og alle gleden og takknemligheten du kunne kjenne på før er som blåst bort.

Plutselig er du på vei til å spiralisere lenger og lenger inn i en tilværelse full av stress, med “ytre omstendigheter” som skjuler og demper ansvarsfølelsen for eget liv. For et liv med dårlig søvn er et liv der man mister mer og mer styrken til å ta ansvar for seg selv og sitt liv.  

Hvis du vil oppleve glede, takknemlighet og vekst i deg selv og livet, må du begynne å gjøre kroppen til et trygt og godt sted å bo i.

Hvis du ikke verdsetter kroppen, verdsetter du ikke seg selv for alt du er. Du trenger ikke fortsette som før, i en kropp du mistrives i, og med en stadig raknende selvfølelse . Ta tak i livet igjen - for deg selv og andre rundt deg! Ta ansvar for din egen glede, tilrettelegg for at sjel og kropp igjen kan vokse sammen. Skap et liv fylt av glede og takknemlighet, og lev det mer enn bare halvveis!

 

SØVNPROBLEMATIKK:

Mange mennesker lider av angst, overfølsomhet, søvnløshet eller en overaktiv hjerne som man ikke er klarer å koble ut. Dette kan på sikt skape problemer med både søvn og vitalitet vår.

De fleste av oss har vært der i større eller mindre grad.

Når vi mangler søvn, går det fort ut over den daglige hverdagsformen.

 

Vi blir lettere irritable, glemsk, utmattet og frustrert samtidig som vi ikke forstår hva som skjer med oss.
Søvnmangelen begynner å påvirke våre liv.


Det positive at man kan få bukt med problemet med enkle øvelser uten å måtte ty til medisiner, langvarig behandling eller dyre helsekostprodukter .


Helsemessig har jeg selv slitt mange år med elendig søvn, fordøyelsesproblemer, muskler og leddsmerter.


Andre "vondter" dukket opp i kjølvannet av dette noe som førte til jeg faktisk ble tvunget til å regelrett forske på meg selv for å finne ut hvorfor jeg ble dårligere og dårligere.

Jeg  måtte omprogrammere mine tanker og holninger, ta et valg hvordan jeg selv kunne skape meg ett nytt og bedre liv. Finne veien tilbake til meg selv og mitt indre liv med pust, sanseøvelser og nysgjerrighet.

Bygge opp øvelser som var enkle å gjøre i hverdagen uten at det tok for lang tid.

Disse øvelsene fungerer for alle og du merker iløpet av bare noen få dager en positiv og overraskende forskjell på både den daglig livskvaliteten og søvn.

 

Med en enkel omjustering av kostholdet, tilføring av riktig nærings-tilskudd  fikk jeg gradvis snudd en negativ utvikling med næringsunderskudd og opphopninger av kroppens toxiner som skyldes manglende dyp søvn.

 

Som min mangeårige nevrolog sa: Du skjønner Sølvi, at det er først når du er i dyp søvn at  kroppen nyttiggjør seg den næringen du har spist-og setter igang utskillelsen av avfallstoffer!

 

Ikke rart jeg ble verre og verre ettersom årene gikk i tillegg til at  jeg fikk til stadighet flere nye plager å hanskes med, både mentalt og fysisk.!

 Jeg lever i dag rikt liv, med god søvn, normal fordøyelse og vitalitet og er lykkelig for at helsen og overskudd er tilbake i rikelig monn.

Derfor brenner jeg for å lære andre som sliter hvordan de kan få livet tilbake og være stolt av et valg om  å stå opp for seg selv.

 

MOTTO:

DU ER ALDRI FOR GAMMEL-ALT ER MULIG SÅ LENGE DET ER LIV I DEG. 

 

 

 

 

KLIKK PÅ LINKEN FOR:
GRATIS SØVNGRUPPE-SOVE GODT

SI JA TIL LIVET- du blir aldri for gammel!

Livet er en gave, lev ,lek, utrykk deg med sannferdighet. Pust inn livet og vær like nyfødt og naken som da du kom til verden. Da vet du at du har levd til fulle både dag og natt!

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen