top of page
Northern Lights_edited_edited_edited_edited.jpg

Jeg heter

Sølvi Antonette Dalhaug

 

og er opprinnelig fra ei lita bygd ca. 2 mil fra Narvik, men bor nå på Sand i Nord Odalen, - Innlandet fylke.

Jeg flyttet fra Narvik i 1980, og i årene etter det har jeg gjort mye forskjellig: jeg har jobbet med barn/ungdommer, voksne med ofte tunge traumatiske bakgrunner, jeg har vært klasselærer, i tillegg til undervist bl.a i fagene tegning og maling på Steinerskolen, AOF og Friundervisningen. 

Jeg er utdannet billedkunstner, sanger, stemme og puste-terapaut. Deretter videreutdannet jeg meg innen Naturmedisin og Homøopraktikk.

Kraniosakral-terapi, en dyptgående behandlingsform, er mitt spesialfelt, i tillegg til søvn, utbrenthet, kosthold og matintoleranser. 

I tillegg har FOTBEHANDLING- riktig stell av føtter vært viktig for meg. Tross alt er det faktisk våre føtter som belastes mest -hver dag igjennom livet.

Jeg har drevet for meg selv i mange år, startet opp et senter i samarbeid med en lege, før jeg etter ca 10 år gikk videre med egen drift igjen. Her jobbet jeg bl.a med rådgivning og samtaleterapi hvor stress, psykosomatiske problemer eller angst har overtatt hverdagen for mange.

Som håndspålegger kommer man ikke unna oppgaven å hjelpe mennesker, noe jeg ser klart er en av min hovedoppgaver og en indre drivkraft jeg ikke bort fra.

Ønsker du hjelp til å finne tilbake til et godt liv med overskudd og livskraft enten det dreier seg om:

søvnproblemer, lite overskudd/ utbrenthet, angst,

psykosomatiske plager, post-traumatiske problemer,

fordøyelsesproblemer, intoleranser,

 råd og veiledning ta kontakt

MOBILNR: 917 11 490

EPOST: isis.naturterapi@solviantonette.no

 

 

 

 Per Oddvar Høisveen

er født og oppvokst på Rømskog.

Han har en allsidig bakgrunn fra:  forsvaret, bussjåfør/ sjåfør for tunge kjøretøy, hjelpesnekker og gårdsarbeider. Han er en medfødt healer og var med på å startet opp Det Norske Healerforbundet hvor han og var leder i avd. Øst noen år.

 

 Han er en nøktern, varm og  jordnær mann med medfødte evner i seg innen healing. Gjennom årene har vi samarbeidet nært, for det er nå slik at også vi healere er forskjellig og klienten kan respondere bedre på den ene healeren enn den andre-  og av og til er det positivt at vi jobber samtidig på samme klient.

Fra 2007 har han samarbeidet med Isis Naturterapi i forbindelse med healing, "rens" av hus med urolige energier, behandling og healing av dyr.

Han er nå bosatt på Sand i Nord Odal.

Ønsker du healing, hjelp til å samle kaotiske tanker, rådgivning eller en samtalepartner når hverdagen låser seg kan du kontakte Per Oddvar.

 

MOBILNR: 920 60 781

EPOST: peroddvarhoisveen@gmail.com

Screenshot_20230530_104727_Gallery.jpg
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page