top of page

BLOGG: Kan det være slik at man lever i en døs og TROR du er våken og oppmerksom???Refleksjoner i døgnet- egenverd på godt og vondt.

Hvor ofte har jeg ikke oppdaget at tiden har flydd av gårde, mens jeg knapt har registrert det!

Dager, uker og måneder- ja til og med år har passert, mens jeg har flydd fra mål til mål uten å omtrent ha kommet til MÅLET!

Hvorfor?

Et evig jag etter en drøm, eller en virkelighet med hverdagstress som omtrent fjerner oss fra det Å LEVE- å være et menneske med sanser, hvile, behov for små pusterom, for ikke snakk om nattero med hvile og oppbyggende, etterlengtet søvn.

Har du tenkt på at vi er en del av et skaperverk hvor også vi er innrettet til å følge en naturlig og iboende døgnrytme hvis vi skal kunne leve og eksistere på vår jord?

Når tok du deg tid til å lytte til naturens lyder, eller stillhet?

Når tok du deg tid til å lukte hvordan snø eller regn dufter, eller hvordan kveld og mørke dufter?

Hvordan kan man lære seg å leve hver dag til fulle- uten stress- jag etter velykkethet eller redsel for å ikke få med seg det som kanskje skjer av viktig karakter i hverdagen.

Stopp opp, kom deg tilbake til kroppen igjen, og koble inn sanseverden. Oppdag ny vitalitet, glede, ro og harmoni som kommer sivende inn i livet ditt igjen- hvis du bare lærer deg å "puste" normalt igjen.

Det aller best er at da vil også natta bli en velkommen venn med god søvn og hvile mot nok en ny livskraftig dag! Alt henger sammen, man må bare oppdage og ta det i bruk igjen. ;)


Augustklæm,

Sølvi Antonette


Bli med i min gratis FB gruppe: SKAP DIN EGEN LYKKE

23 views0 comments

Comentários


bottom of page