GRATIS evergreenwebinar: SOVE GODT IGJEN-

 

 

 

Kjære natt, la meg få sove godt!

La natten bli en kjær venn, som besøker meg hver kveld

REGISTRER MEG!

Kjære natt, la meg få sove godt! La natten bli en kjær venn, som besøker meg hver kveld. ​ ​Finn tilbake til deg selv og din trygghet. Opplev at det vil hjelpe deg til å sove trygt, avslappet og godt. ​​ La natten bli en kjær venn, uansett fortid eller annet. God søvn er grunnleggende for å leve et godt liv. Hvis man vil oppleve glede, takknemlighet og vekst i seg selv og livet må man begynne med å gjøre kroppen til et godt sted å leve og bo. Hvis man ikke verdsetter kroppen, verdsetter man ikke seg selv for alt en er. Ta ansvar for din egen glede, tilrettelegg for at sinnet og kroppen sammen kan vokse. Skap et liv fylt av glede og takknemlighet, og lev det mer enn bare halvveis! Du må bare oppdage at når du lærer å møte hele deg selv fra topp til tå, prioritere ditt liv og din helse, så åpner en nytt døgn seg for deg med glede, overskudd, konsentrasjon oppbyggende god søvn.

Hvorfor

Hvorfor ble det slik? Hvorfor er det så vanskelig å få ei endring?

Hva

Hva kan du gjøre? Hva skal til for at du ser at det er bare du selv som til syvende og sist kan få endringen til å bli en virkelighet.

Klikk her for 30 min Gratis samtale

Hvordan få ei forandring? Hvordan avprogramere fastlåste tanker om at dette ikke fungerer. Hvordan kan du velge å både tenke og handle i et helhetlig perspektiv?

Det er ikke vanskelig-

du må bare lære hvordan du kan finne små pusterom i hverdagen med å koble hodet til kroppen. Gjenoppdage hvilke signaler kroppen gir deg. Signaler du engang brukte, men i dagens jag og mas har glemt. Vet du, alt dette kan du ta tilbake igjen, bare du får vite hvordan. Tro meg- det er ikke vanskelig- alle kan lære det uansett alder.

SOVE GODT

BLI MED I GRATIS SØVNGRUPPE:

Close

50% Complete

REGISTRERER DEG HER FOR EVERGREEN WEBINAR