GRATIS WEBINAR: for deg som kjenner på stress, er utbrent og sliter med søvnen

REGISTRER MEG!

5 STEG TIL DYPERE SØVN OG NATTERO - for deg som kjenner på stress, er ukonsentrert og sliter med søvnen

God søvn er grunnleggende for å leve et godt liv. Hvis man vil oppleve glede, takknemlighet og vekst i seg selv og livet må man begynne med å gjøre kroppen til et godt sted å leve og bo. Hvis man ikke verdsetter kroppen, verdsetter man ikke seg selv for alt en er. Ta ansvar for din egen glede, tilrettelegg for at sinnet og kroppen sammen kan vokse. Skap et liv fylt av glede og takknemlighet, og lev det mer enn bare halvveis! Du må bare oppdage at når du lærer å møte hele deg selv fra topp til tå, prioritere ditt liv og din helse, så åpner en nytt døgn seg for deg med glede, overskudd, konsentrasjon oppbyggende god søvn.

Hvorfor

Hvorfor ble det slik? Hvorfor er det så vanskelig å få ei endring?

Hva

Hva kan du gjøre? Hva skal til for at du ser at det er bare du selv som til syvende og sist kan få endringen til å bli en virkelighet.

Hvordan

Hvordan få ei forandring? Hvordan avprogramere fastlåste tanker om at dette ikke fungerer. Hvordan kan du velge å både tenke og handle i et helhetlig perspektiv?

Det er ikke vanskelig-

du må bare lære hvordan du kan finne små pusterom i hverdagen med å koble hodet til kroppen. Gjenoppdage hvilke signaler kroppen gir deg. Signaler du engang brukte, men i dagens jag og mas har glemt. Vet du, alt dette kan du ta tilbake igjen, bare du får vite hvordan. Tro meg- det er ikke vanskelig- alle kan lære det uansett alder.

SOVE GODT

BLI MED I GRATIS SØVNGRUPPE:

Close

50% Complete

REGISTRERER DEG HER FOR EVERGREEN WEBINAR