top of page
Aromatherapy Oil

INFO OM BEHANDLINGER OG TERAPIER

KRANIOSAKRAL-TERAPI

 

 

Det finnes en kjernerytme i kroppen som dannes i systemet rundt hjernen og ryggmargen. Denne rytmen overføres videre til hele kroppen.

Der hvor det er motstand vil denne rytmen bli endret. Ved å evaluere denne rytmen kan man lettere lokalisere årsaken til problemene istedetfor  å jage etter symptomene.

Kraniosakral terapi er en helhetlig og behagelig behandlingsform som stimulerer nervesystemet, blodsirkulasjonen, lymfesystemet, bindevevet, knoklene og de indre organene. Kraniosakral terapi (KST)

er en myk behandlingsmetode for å bedre helsen gjennom å korrigere små feilstillinger i hele kroppen.

Erfaringer viser at KST har en positiv effekt på problemer som hodepine, migrene, nakkesleng, stressymptomer, kjeve og muskelspenninger, rygg og nakkesmerter, søvnproblemer, hormon ubalanse, angst, bekkenløsning og ADHD

Denne behandlingsformen kan alle ha stor nytte av uansett alder- fra feks kolikkbarn, traumatiske fødsler,   til "godt" voksne med mangeårige hverdagsplager og vondter.    

 

HEALING

Healing er en tradisjonell og helhetlig orientert mellommenneskelig prosess, hvor man ved håndspåleggelse, energibalansering og bønn søker å hjelpe mennesker til bedre helse og livskvalitet. Fysisk, psykisk, emosjonelt som åndelig.

Håndspålegging har eksistert fra tidenes morgen og var vanlig blant folk før i tiden da det ikke var så lett å komme seg til legen. I dag er det ennå noen med denne "arven" tilgjengelig som praktiserer, om det tynnes ut mer og mer. Spesielt i den nordlige delen av landet er det fortsatt vanlig å kontakte "leserne"- som vi ofte kalles.

VIKTIG:

vår oppgave er å styrke livskraften til en pasient, og aldri  anbefale eller nekte noe å få nødvendig hjelp av fagfolk i helsevesenet- derimot er et åpent samarbeid på tvers av fagfeltene å anbefale for alle parter.

FOTPLEIE MED FOT/LEGGMASSASJE

Unn deg et godt fotstell og vitaliserende massasje på dine undersotter.

Behandlingen inneholder:

Fotbad, fjerning av hård hud, liktorner, neglesopp, klipp-rens, sliping av negler, peeling og fot/leggmassasje.

 

 

Har du tenkt på at bena er den delen av kroppen som blir MEST brukt,

men får MINST stell?

Dårlig sirkulasjon, smerter, kalde føtter, kramper og urolige ben

kan forebygges uansett alder og kjønn.

Til og med vondter i ryggregionen kan komme fra føttene våre.

 

Ved hjemmebesøk kommer det ett tillegg i prisen.

Birds on Frozen Grass
bottom of page