top of page

Jeg heter Sølvi Antonette Dalhaug

og er opprinnelig fra ei lita bygd ca. 2 mil fra Narvik, men bor nå på Sand i Nord Odalen, - Innlandet fylke.

Jeg flyttet fra Narvik i 1980, og i årene etter det har jeg gjort mye forskjellig: jeg har jobbet med barn/ungdommer, voksne med ofte tunge traumatiske bakgrunner, jeg har vært klasselærer, i tillegg til undervist bl.a i fagene tegning og maling på Steinerskolen, AOF og Friundervisningen. 

Jeg er utdannet billedkunstner, sanger, stemme og puste-terapaut. Deretter videreutdannet jeg meg innen Naturmedisin og Homøopraktikk.

Kraniosakral-terapi, en dyptgående behandlingsform, er mitt spesialfelt, i tillegg til søvn, utbrenthet, kosthold og matintoleranser. 

Jeg har drevet for meg selv i mange år, startet opp et senter i samarbeid med en lege, før jeg etter ca 10 år gikk videre med egen drift igjen. Her jobbet jeg bl.a med rådgivning og samtaleterapi hvor stress, psykosomatiske problemer eller angst har overtatt hverdagen for mange.

Som håndspålegger kommer man ikke unna oppgaven å hjelpe mennesker, noe jeg ser klart er en av min hovedoppgaver og en indre drivkraft jeg ikke bort fra.

Ønsker du hjelp til å finne tilbake til et godt liv med overskudd og livskraft enten det dreier seg om:

søvnproblemer, lite overskudd/ utbrenthet, angst,

psykosomatiske plager, post-traumatiske problemer,

fordøyelsesproblemer, intoleranser,

 råd og veiledning ta kontakt

Klæm,

Sølvi Antonette :)

Om Per Oddvar Høisveen

Per Oddvar er født og oppvokst på Rømskog.

Han har en allsidig bakgrunn fra:  forsvaret, bussjåfør/ sjåfør for tunge kjøretøy, hjelpesnekker og gårdsarbeider. Han er en medfødt healer og var med på å startet opp Det Norske Healerforbundet hvor han og var leder i avd. Øst noen år.

 

 Han er en nøktern, varm og  jordnær mann med medfødte evner i seg innen healing. Gjennom årene har vi samarbeidet nært, for det er nå slik at også vi healere er forskjellig og klienten kan respondere bedre på den ene healeren enn den andre-  og av og til er det positivt at vi jobber samtidig på samme klient.

Fra 2007 har han samarbeidet med Isis Naturterapi i forbindelse med healing, "rens" av hus med urolige energier, behandling og healing av dyr.

Han er nå bosatt på Sand i Nord Odal.

Ønsker du healing, hjelp til å samle kaotiske tanker, rådgivning eller en samtalepartner når hverdagen låser seg kan du kontakte Per Oddvar.
 

Sølvi Antonette Dalhaug
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page