top of page

HVORFOR SNUBLER VI I SAMME GAMLE UVANENE IGJEN?Noe av det vanskeligste og samtidig det viktigste i din egen opplæring: Å SE DEG SELV.

I dag har vi noe som ikke var tilgjengelig i "gammel dagene" for alle- vi har speil.

Hver morgen tusler jeg inn på badet og ønsker meg selv en vidunderlig dag, uansett hvor trøtt eller våken jeg er i trynet. Noen ganger går morgenstellet kjapt og radig for seg, andre ganger i tempoet "sirup". Likevel vet jeg at ingen morgen er lik, og smiler uansett til meg selv i speilet og gir meg tillatelse til å være i akkurat den modusen jeg er der og da.

Deretter kjenner jeg at det er liv i skrotten og tusler ned til min velsignede morgenkaffe.

Uansett hva dagen krever av deg -hjemme eller på jobb- velger jeg å få min lille morgenstund i fred og ro før " hverdagen våknet til liv" med å stå opp 30 min tidligere.

De minuttene er gull verd, og gir deg en mulighet til å kjenne at kroppen er et trygt sted å bo og leve i.


Kjenn varmen og smaken på det du har som morgendrikken, velg en kopp som du synes er vakker og god å holde i, og studer fargen den har.


Ja, for ikke å snakke om dagens "selvspåing"i kaffekoppen- en gammelt rituale for å se hva denne dagen vil bringe meg.......

Lukk øynene og se deg selv for deg der du sitter i fred og ro. Er det vanskelig, så titt på ett fotografi der ansiktet ditt er tydelig. Legg merke til detaljene uten å analysere eller dømme før du vender tilbake til stolen og morgenkaffen.


Med denne øvelsen er du i gang med å visualisere og vekke opp din intuisjon og ditt fysiske særpreg som engang lå naturlig i deg FØR andre begynte å forme deg på godt og vondt.

Uvaner vi har ervervet igjennom livet, påvirkninger om hva som er akseptabelt og tillært adferd har dessverre en magisk kraft til at vi repeterer og repeterer gang på gang uvaner og holdninger hvor resultatet er at vi gir opp.


Heldigvis, med litt stahet og nysgjerrighet kan lukkede dører åpnes- du må bare være nysgjerrig og slippe gamle blokkeringer- for det er det det er: en frykt for å oppdage at du har følelser du helst ikke vil vedkjenne deg.


Det er normalt at vi frykter visse sider med vår personlighet, men ved å bli kjent med deg selv og den du er åpner du opp for at underbevisstheten kan få begynne å leve igjen.

Alt du tør akseptere om deg selv blir ufarlig-akkurat som trollet i eventyr blir forvandlet til stein når solstrålene treffer det.


Klæm fra Sølvi Antonette


Bli med i min gratis FB gruppe: SKAP DIN EGEN LYKKE

57 views0 comments

コメント


bottom of page